środa, 16 marca 2011

Jesienne risotto na początek wiosny


Przepis na to przepyszne risotto pochodzi z wegańskiego bloga mojej koleżanki Olgi. Przygotowałam je mniej więcej tak samo, więc nie ma sensu się powtarzać. Zajrzyjcie tutaj: http://wiecejyofu.blox.pl/2008/11/Jesienne-RISOTTO.html
Nie zastosowałam się do pory roku, ale na wiosnę jest równie pyszne:)

4 komentarze:

  1. dlaczego ja nie wiedziałam że masz tego bloga :P hm...

    OdpowiedzUsuń
  2. a bo ja go sobie wymyśliłam tak na luzie - robię zdjęcia żarciu, żeby pamiętać, co gotowałam;) nikt nie wiedział:)

    OdpowiedzUsuń
  3. to teraz już wiem ;) zdradził Cię link do mojego bloga (bo ja co jakiś czas klikam na strony z kórych ktoś na niego wchodził, tak z ciekawości ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. tak się domyślałam:) mam nadzieję, że mogę (mogłam;)) zlinkować?

    OdpowiedzUsuń